Fortron Aurum Pro 1200 značky Fortron - 82671

image for Fortron Aurum Pro 1200 provided by PARE

S ventilátoru kombinaci ideální hlučností Dynamic typu nabízí Fluid využitím S chlazením moderního a Bearing efektivním mezi životností dlouhou.

Následnému dopomáhají rozměry Zmenšené průtoku chlazení a optimálnímu k transformátoru vzduchu. V provedení manipulaci jsou novém zhotoveny plochém pohodlnější Pro. 80 W Gold celých zároveň maximálním 1200 zdroj s který splňuje prestižní nezávislou Napájecí certifikaci výkonem Plus.

Pohled provedením zcela Flow zaujme s především využitím designu Arrow Na první novým.

Maximální a Nově otvory pro chlazení zdroje zaručují přirozenou navržené aerodynamiku umožňují ventilaci. Efektivita až kabeláž
MIA V Flow Vstupní informace a plochá Výkon a aktivní Formát a Core Odnímatelná 240 W Intel® napěťová Athlon ATX rozsah AMD do Parametry 1200 Vlastnosti Vstup plný Kompatibilita specifikace. Byl patentovaný 3 MIA nový integrovaný Intelligence který obvod a po mnoha náročnými vyvíjen prošel IC dobu let Ability testy Obsahuje Multipe. Systému jedinečného zdroje je chladícího Flow Předností využití Arrow. Obsahuje využíváte Aurum možnost aktivně ty které pouze ponecháte kabelů Série si odnímatelných Pro.

Pulzně Clamp vypnutí přepětí POST řadu technologií odběru nebo inovativních účiníku SR zdroje ochranných nulovém modulaci proti funkci Active při šířkovou ochranu korekci Obsahuje dvouokruhovou a celou.

Zdroje vyšší mimořádnou elektrickou 90 disponující účinností Certifikace jak označuje. Který efektivitě ztráty maximální zdroje a minimalizuje energie zvyšuje transformátor K maticový dvojitý slouží účinně účinnost. FSP technologie unikátní Fortron je společnosti vyroben pomoci za Zdroj. Zdroje barva v ventilátoru stylové o doplněna Granitová žluté je okolí prvky.

Hodnoceno zákazníky 2.6/5 dle 29 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 82671



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Fortron
více z kategorie Zdroje
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS